EP19 – Ett fullspäckat år

En minst sagt hektisk start. Det kan man kalla vår start i EP19 när vi direkt kastades in i hetluften med en rolig kick-off på Upzone. Tillsammans i våra UF-grupper fick vi starta läsåret med en fysiskt krävande prestation där vi alla fick kämpa och klättra oss fram i trädtopparna. Denna dag blev minst sagt lyckad men framförallt en dag som kommer att vara minnesvärd. Aktiviteten vi gör som klass är den första vi gör sedan pandemins utbrott och därför var den nog också ännu roligare än vad den kanske annars skulle varit. 
Vid skolstart nåddes vi av beskedet att vår efterlängtade resa till Italien blivit inställd. Det var ett besked som var ganska väntat, men ack så tråkigt.

Istället fick vi dra igång på riktigt med UF som hittills varit fantastiskt kul, trots de prövningar och motgångar som vi alla mött. 
Panelpresentation, sena eftermiddagar och en Västgötaresa. Dessa är bara ett handplock av alla de aktiviteter som vi har framför oss under vårt fullspäckade år. Vi blickar nu fram mot dessa händelser med längtan och hoppas på ett riktigt härligt år tillsammans! 


Philip Bergander, EP19