Hälsningar från EP21, EP20,EP19

EP21

Vi i EP21 har haft en super start på höstterminen och gymnasietiden. Vi är en liten klass på 15 elever vilket verkligen gjort att vi redan nu har lärt känna varandra mycket bra. Det kommer blir bra år det här! Vi har blivit uppdelade i par inför våra olika projekt som väntar och vi har även blivit tilldelade våra fadderföretag och gör oss nu redo för intervjuer med dessa. Tyvärr blev det ingen Stockholmsresa som planerat i september, men vi hoppas på att resan kan bli av senare. Vi ser fram emot studiebesök i Göteborg i oktober istället.

EP21 – värdegrunder
EP21 – cykeldagen

EP20

Nu har terminen dragit igång i full fart och den inleddes med en mycket händelserik cykeldag. I år var det vår tur att hålla i lekarna och det var otroligt kul att välkomna de nya ettorna. 

Just nu är vi mitt uppe i att starta igång våra UF-företag, som tar upp det mesta av vår tid! Förra veckan svängde vi även förbi UpZone, där vi i våra UF-grupper graciöst tog oss igenom banorna och övade vår samarbetsförmåga. 

Vi ser fram emot ett fullspäckat år med både UF och gymnasiearbete, och inte minst alla underbara fikastunder som vi har under våra projekttider på torsdagar! Dessutom håller vi alla tummar för att vi kommer iväg på den mycket omtalade Italien-resan nu i höst. 

EP20 – klassfoto

EP19

Terminen startade enligt traditionell ordning; cykeldagen gick av stapeln i strålande solsken och svalkade sommarvindar som anade om kommande studier. Som vanligt var det tvåornas tur att planera lekar och dessutom försöka vinna, men EP19 består som obesegrade sedan day one. Tack ettor och tvåor för ett förstärkt självförtroende som är nödvändigt inför höstens tuffa studietakt. 

På tal om studier inleddes terminen med ett härligt litteraturseminarium som gav oss en synnerligen artificiell (dvs litterär) smak av Italien. Tyvärr kom vi inte iväg nu i höst, men våra förhoppningar om vårens avgång är starka som stål (bokens titel, skriven av Silvia Avallone). 

I hopp om att ta oss över Atlanten har arbete stått i fokus. Vi har haft nytta (Tack matte-Nicklas) av våra matematiska kunskaper, på ICA Fristad vid inventering. Starka och stora iklädda flanell, jobbade vi även som funktionärer på Farmers Market i Tvååker. Nästa inkomstkälla består av försäljning av toapapper – varför inte passa på att fylla förrådet där hemma? Håll er uppdaterade! 

Trots att vi just nu drunknar i plugg (dessvärre inte i atlanten), vill vi tacka alla lärare som utmanar, stöttar och berikar oss med livets alla kunskaper. Ett stort tack vill vi även rikta till EPV och styrelsen. Vi ser mycket fram emot att göra EP-dagen till en succé!

EP19 – cykeldagen
EP19 – cykeldagen