ENTREPRENÖRSDAGEN 2021-11-11 BORÅS KONGRESS

Kvällen startar med mingel, fika och utställare från kl. 16.00 och avslutas ca 20.15

En kväll fylld av kärlek, värme och personliga möten!

Årets tema: Love-Life-Live – Älska livet på riktig känns otroligt aktuellt efter 1,5 år av pandemi med isolering, digitala möten, hemarbete och distansstudier m.m. Vi är därför extra glada att faktiskt kunna hålla Entreprenörsdagen live på Borås Kongress i år. Vid sidan av årets talare kommer bl.a. Joakim Hedin intervjuas. Han är grundare av Entreprenörprogrammets vänner som arrangerar kvällen.

Köp din biljett på http://www.epdagen.se

ÅRETS TALARE:

Tina Thörner – Från uppväxten på en bondgård i Värmlandsnäs till att bli en av Sveriges mest framgångsrika kartläsare i rally med tre guldmedaljer i världsmästerskap.

Christoffer Lindhe berättar om sin starka resa från tågolyckan där han förlorade båda benen och en arm till deltagande i Paralympics och sitt nuvarande entreprenörskap.

Hasse Carlsson är föreläsare, inspiratör, musiker och författare. Med människokännedom, humor och värme bjuder Hasse på en mycket inspirerande upplevelse.

Lotta Von Schedvin & PK Mahanandia – För mer än 40 år sedan cyklade PK hela vägen från Indien till Borås för sin Lottas skull. En kärlekshistoria som sprids över världen och ger hopp och inspiration till många.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s