EP21 I KÖPENHAMN

Den 4 april samlades hela klassen på skolgården och bussen avgick 07.30. På väg till Köpenhamn höll eleverna på att blåsa av båten och väl framme vid första stoppet hade majoriteten av allas paraply vrängt sig. Regnet öste, men Lars ångade på som vanligt och eleverna fick besöka flera slott, gamla gravar och vackra kyrkor. Vädret var något bättre dag två, och även denna dag blev den en rad intressanta besök. Ingen tid gick till spillo, så självklart blev det ett par stopp även på vägen hem. Bland annat på konstmuseet Louisiana. Det var ett gäng trötta elever på bussen hem efter denna väldigt lärorika och intressanta resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s