Informationsbrev 2019-09

Här kommer en varm hösthälsning från oss på Entreprenörsprogrammets vänner (EPV).

Det råder full aktivitet för både oss inom EPV samt våra elever på EP-programmet, tack vare ert stöd har årskurs 1 redan haft fantastiska dagar i Stockholm med kulturella och historiska upplevelser. Årskurs 2 åker snart till Italien för en vecka fylld av spännande och utvecklande aktiviteter. Årskurs 3 arbetar flitigt för att avsluta kurserna innan deras utbytes tid på Santa Rosa Junior College i vår.

Kanske är det någon av våra treor som just nu utvecklar ert företag med sitt Business Development Case som är en del av utbytet som fadderföretag för EP-programmet?

Inom EPV ligger vårt fokus att skapa ett så intressant och givande arrangemang för årets EP-dag den 14 november som vi bara kan. Vi har ett brett och aktuellt tema i Hållbart välmående, inspirerande föreläsare och taggade elever som ger oss riktigt bra förutsättningar att lyckas!

Vi hoppas såklart att vi ses där! Biljetter köper du via våra elever eller via vår hemsida; https://www.epdagen.se , där kan du också läsa mer om vårt upplägg och talare. https://epvanner.se/entreprenorsdagen-2019/
Vi är extra glada över att flertalet företag är återkommande partners även i år och hoppas på ett riktigt bra och givande EPV-samarbete

Tack för ditt stöd, som medlemfadderföretag eller partnerföretag! Ditt bidrag gör stor skillnad och bidrar till våra ungdomars utveckling och bildning vilket är EP-programmets mål och spetskompetens.

Med vänlig hälsning
Entreprenörsprogrammets vänner